
Wij zijn Bridot
Ons team met passie voor u !

Bridot kan haar bedrijf niet alléén voeren.
Een vakkundig team staat voor u paraat om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Vakmensen met passie voor hun vak!
Bridot is uiteraard blij met dit team,
want uw beleving mag nooit worden geschaad.
​
Haar gasten zijn immers de basis van haar bestaan...

Erik Tax
Vinoloog en eigenaar van Bridot & Tax Wijn
Erik, 25 jaar wijnondernemer in Arnhem en verzegeld horeca-liefhebber. Hij zag zijn kans om in de résidence van Bridot in Elst een nieuw wijnconcept te ontwikkelen. Sinds 1997 is Erik vinoloog en door zijn horeca-achtergrond weet hij wat het 'verwennen' van zijn gasten betekent.
Naast Bridot zal Erik zich ook gaan richten op Tax Wijn en relatiebeheer.
De favoriete wijnstreek van Erik is o.a. de Italiaanse Piëmonte - vraag hem eens waarom...

Bob Jurjens
Horecamanager - sommelier - vinoloog - liquorist
Bob kan voor u een bekend gezicht zijn. Gastheer in optima forma, met een wijn- en drankenkennis waar menig persoon jaloers op zal wezen. Zijn vele jaren
horeca-ervaring op het allerhoogste niveau in Nederland én het buitenland maken van hem een lopende database.
Het verwennen van zijn gasten zit hem in zijn DNA.
De favoriete wijnstreek van Bob is o.a. Oostenrijk - vraag hem eens waarom...
Viola heeft haar roer écht omgegooid. Na 25 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, volgt Viola nu haar hart: werken met wijn in alle soorten en maten. Naast de verantwoordelijkheid voor de wijnwinkel van Tax, zal zij op de zondag meer dan alleen maar aanwezig zijn in Bridot. Haar wijnopleidingen zullen haar uitdagen om u als gast bij de hand te gaan nemen...
De favoriete wijnstreek van Viola is o.a. Champagne - vraag haar eens waarom...

Viola Mistrate Haarhuis
Dé duizendpoot van Bridot

Erik - Jan Tax
De jongste telg uit ons team
Erik-Jan heeft de beslissing genomen om zich aan te sluiten
bij het bedrijf van zijn vader. Nog redelijk 'groen' op het gebied van wijnkennis, maar des te beter in het verwennen van zijn gasten. Tevens ook bekend gezicht bij de locals van Elst. Erik- Jan gaat zich komend seizoen concentreren op diverse wijnopleidingen. Hierbij is het streven om de Vinologenopleiding met goed gevolg te zullen doorlopen. Daarnaast zal hij (een deel) van de Bridot & Tax Wijn marketing op zich gaan nemen. Zijn favoriete wijnstreek heeft zich nog niet aangediend maar dat gaat vast snel komen.

De Keuken van Bridot
Bridot houdt van mooie wijn-spijs combinaties. Haar keuken is gebaseerd op het laten ontstaan van smaakexplosies en niet op de omvang van haar proportionering.
Sibrecht Benning
...is chefkok in hart en nieren. Ze heeft op 'latere' leeftijd ontdekt waar zij echt warm van wordt: Koken en het creëren van nieuwe smaakcombinaties!
De uitgebreide warme en kleine koude kaart zijn samengesteld om u te voorzien
in tijden van lekkere trek. Hoog van smaak en uniek in de uitstraling.
Wanneer de Chef van Bridot in de keuken staat hanteert zij één specifiek uitgangspunt:
"Less is more" .
De persoonlijke 'touch' is opvallend en vooral anders te noemen.
Alle producten worden vers 'á la maison' gecreëerd, inclusief de patisserie.
Aan specifieke wensen van de gasten is uiteraard ook gedacht. Met allergieën e.d. wordt rekening gehouden.
Jorg Hagebeek
...is dé rechterhand van de chef, dus Bridot haar "Sous". Naast zijn ervaring bij diverse keukenfuncties, ligt zijn hart ook aan de kant van de patisserie. Van taarten tot bonbons en van friandises tot crèmepjes: een echte creatieve vakman waar iedereen blij van wordt. Daarbij zal zijn aandeel een mooie meerwaarde geven in de kwaliteit waar onze keuken voor staat.
Creatief - Rustig - Doordacht
Simone Das
...zal haar inspiratie toevoegen om tot een nóg evenwichtigere keuken te komen.
Mede door haar wijnkennis voorziet zij haar collega's ten alle tijden in dé combinaties waar Bridot en haar gasten blij van worden.
In de keuken aan de bar vinden de koude bereidingen plaats. Dit is gerealiseerd omdat het een huiselijke sfeer schept die bijdraagt aan de beleving die Bridot en Simone voor ogen hebben.
Beleven - proeven - genieten


