top of page
bord-heerlijke-kreeft-en-glas-drinken-naast-elkaar-op-tafel_124507-39436.jpg
Ā© Bridot 2025
aanpassingen

Diner bij Madame Bridot

Vanaf 17.00 uur serveert Madame Bridot uitsluitend haar verrassende Chef’s Menu.
Alle gerechten worden dagvers bereid met lokale en seizoensproducten, waarbij
Fine Dining de rode draad vormt.


U kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangenmenu.
Daarnaast bieden wij onze Plat du Jour: ideaal voor gasten die minder tijd hebben, maar wél de keuken van Bridot willen ervaren. Deze optie is beschikbaar op zondag, maandag en donderdag en bestaat uit het hoofdgerecht van het Chef’s Menu.

 

Is het huidige geboden menu niet helemaal naar uw wens? Geen probleem — elke 14 dagen vernieuwen wij ons menu. Houd daarom onze website in de gaten voor de nieuwste culinaire creaties.

Plat du Jour
Dieet wensen

Bridot Chefs Menu

11 t/m 22 december   ā€‹ā€‹ā€‹

​​

​​​Amuse:​

* Verrassende groet uit de keuken 

​​
Entrée :

* Tonijnfilet met een Yuzo kosho Mayonaise 


Tussengerecht 1:
​* Wild Zwijnham met een tartare van Spitskool - Appel Cider schuim​
​​​​​​

Tussengerecht 2:
* Reebiefstuk met een Veenbessen schuim - zwarte Knoflook Knol creme 


Hoofdgerecht:

* Hollandse Sucade met een aardpeer Miso creme - Spinazie & Jus de Veau

Dessert:
* Cremeaux van witte Chocolade - Speculaas bloedsinaasappel sorbet -
Zout - Karamel Crumble

 

Spécialitié:

* Elke week creëert de Chef van Bridot een Specialité uit zijn keuken. 
Een (extra) tussengerecht die u buiten uw gekozen menu kunt toevoegen.
​
​
Deze week:

Krokant gebakken zwezerik - Appel compote – Snijboon - Yuzu schuim ā€‹

Meerprijs €15,00 p.p

​​

​Let op!
Voor alle (dieet)wensen met betrekking tot ons Chef's menu:
In verband met organisatorische omstandigheden èn het dagverse koken, is het niet mogelijk om ter plaatse allergieën/(dieet)wensen aan te geven.

 

Bridot is een gespecialisserd carnivoor restaurant. Voor gasten die vegetarisch willen genieten bereiden onze koks echter graag en uitsluitend haar verse driegangenmenu

(€ 34,50 p.p.) of viergangenmenu (€ 39,50 p.p.).

Wij vragen hiervoor wel een aanmeldingstijd van minimaal 48 uur vóór uw bezoek.

​

Veganischtische gasten verwijzen wij graag naar een gespecialiseerde collega.

HG Chefs diner
Kabeljauw op bord.jpeg

Prijsstelling:​​​​​
Plat du Jour: € 35,00  (Amuse - Broodservies - één glas Wijn - Hoofdgerecht)
te bestellen tot 18.30 uur op zondag - maandag - donderdag  
 

3 gangen Chef's menu: € 49,50  (Amuse - Broodservies - Entrée - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.30 uur

​​​

4 gangen Chef's menu: € 59,50  (Amuse - Broodservies - Entrée - Tussengerecht 1 - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.00 uur

​​

5 gangen Chef's menu: € 69,50  (Amuse - Broodservies - Entrée - Tussengerecht 1 - Tussengerecht 2 - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.00 uur

Wijnarrangementen:

Onze sommelier Bob en Vinoloog Erik-Jan selecteren graag bijpassende wijnen.

Ook verkrijgbaar in een BOB uitvoering (1/2 glazen) of per glas apart.

​

​3 gangen arrangement wijnen:   
€ 15,75 BOB - € 28,50 HEEL

4 gangen arrangement wijnen:
€ 21,00 BOB - € 38,00 HEEL

5 gangen arrangement wijnen:
€ 28,75 BOB - € 47,50 HEEL 

​

Of neem een kijkje in onze wijnkaart, groots in zijn smaken.

​​​

​

​Bienvenue chez Bridot !

Openingstijden
Anker 1
bottom of page