top of page
bord-heerlijke-kreeft-en-glas-drinken-naast-elkaar-op-tafel_124507-39436.jpg
Ā© Bridot 2025
aanpassingen

Bridot diner

Madame Bridot voert naast haar lunch- en borrelkaart, voor het diner uitsluitend een 
vast Chefs Menu. Alle gerechten worden dagvers bereidt, dat is haar kracht....
Hierin geeft zij haar gasten de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen versie.

Is de onderstaande versie niet naar uw smaak?
Bridot wisselt elke 14 dagen haar menu.

Bridot Chefs Menu: 

1 - 11 mei​​​​

​

Amuse:​

Verrassing uit de keuken

​​
Entrée :


Witte asperges Ceviche 
Verjus - zoete aardappel creme -  oesterblad - groene asperge cress

​​​​​

Tussengerecht 1:

Coquille 
chorizo - ponzu beurre blanc - mini prei - chorizo mayo-  tomaat crumble

​​​​​

Tussengerecht 2:

Witte asperge soep
iberico - gerookte  eidooier creme - prei olie - kervel crumble

​​​​

Hoofdgerecht:

Zeewolf
witte Asperge - nori korst - sanbai kaffir Hollandaise -  kriel - doperwten creme

​​​​

Dessert:

Aardbeien romanoff Espuma
dulce de leche -  aardbeien gemarineerd in vanille  en munt - framboos crumble - aardbeine en framboos gel - aardbeien sorbet

Uiteraard bestaat de gelegenheid om uw diner te verrijken met een royale keuze van haar uitgebreide kaaswagen. De kazen zijn van de hoogste kwaliteit en elke week vers aangeleverd door Het Kaasfort te Amsterdam.

Mocht u vragen hebben omtrent het menu, neem contact op. Team Bridot denkt graag met u mee!​

 

Daarbij:

Voor alle (dieet)wensen met betrekking tot de gerechten, geldt dat wanneer deze pas ter plaatse worden aangegeven,
het mogelijk is dat Bridot hier niet volledig aan kan voldoen.
Tevens wordt er een toeslag van € 15,- per persoon in rekening gebracht.​

 

Prijsstelling:​​​​​

Inclusief een amuse van de dag en broodservice met -garnituren:


3 gangen Chef's menu: € 44,50  (Entrée - Hoofdgerecht - Dessert)

 

4 gangen Chef's menu: € 56,50  (Entrée - Tussengerecht 1 - Hoofdgerecht - Dessert)

 

5 gangen Chef's menu: € 65,00  (Entrée - Tussengerecht 1 - Tussengerecht 2 - Hoofdgerecht - Dessert)

​

Uiteraard kunt u dit combineren met een geweldig bijpassend wijnarrangement.

Vraag sommelier Bob of aankomend vinoloog Erik-Jan naar de mogelijkheden.

Ook in een BOB uitvoering verkrijgbaar (1/2 glazen).
 

Komt u binnen voor alleen een lekker (hoofd)gerecht? Hiervoor zal er altijd een "Plat du Jour" verkrijgbaar zijn. Persoonlijke wensen omtrent allergieën of diëten kunnen worden toegepast, indien van tevoren aangegeven bij uw reservering.​​​

​

​A Bientôt chez Bridot !​

bottom of page