Bridot Diner
top of page
bord-heerlijke-kreeft-en-glas-drinken-naast-elkaar-op-tafel_124507-39436.jpg
© Bridot 2025
aanpassingen

Diner bij Madame Bridot

Vanaf 17.00 uur serveert Madame Bridot uitsluitend haar verrassende Chef’s Menu's..
Alle gerechten worden dagvers bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, waarbij Fine Dining haar basis is.

U heeft de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangenmenu.
Daarnaast haar Plat du Jour, voor diegene die gewoon even niet veel tijd willen besteden, maar wel de keuken van Bridot aprecieren. Van toepassing op de zondag, maandag en donderdag, en bestaat uit het hoofdgerecht van onderstaand Chefs menu.

Is het huidige menu niet helemaal naar uw smaak? Geen zorgen: elke 14 dagen wisselt Bridot haar menu. Houdt u daarom onze website in de gaten voor de nieuwste culinaire verrassingen. 
 

Voor alle (dieet)wensen met betrekking tot ons Chef's menu:
In verband met organisatorische omstandigheden èn het dagverse koken, is het niet mogelijk om ter plaatse allergieën/(dieet)wensen aan te geven.

De keuken is geopend vanaf 17.00 uur. 

Cheviche 1.jpeg
Dieet wensen

Bridot Chefs Menu


Actueel t/m 3 november  â€‹â€‹â€‹

​​​

Amuse:​

Twee aangename groeten van de Chef...

​​
Entrée :


Dorade Ceviche - Yuzu Tiger Melk - Maiscreme - Peterselie Mayoinaise - Venkel


Tussengerecht 1:

Eendeborstfilet met Witlof - Sinaasappel - Spinazie en Aardappelkantjes -
Kersen / Cassis Bouillon​ ​​​​​​​​​ 
​​​​​​​​​

​​​​​​

Tussengerecht 2:
Hartige Sinaasappelsorbet (huisgedraaid) met Rode Peper - Creme van Groene Asperges en Cognacschuim 

​​​
Hoofdgerecht:

Filet Mignon (!) - Rode Wijnsaus - Spruitjes - Pompoen - Hazelnoot - Mousseline -
Paarse Bloemkool (optioneel met Eendelever á € 7,- p.p.)

 

Dessert:
Gemarineerde Wilde Gieserman Peer - Witte Port Saffran - Huisgedraaid Stoofperen Sorbet - Amandel Crumble - Champagne Tuille  

Spécialitié de la semaine:

Elke week creëert de chef van Bridot een Specialité uit zijn keuken. 
Een (extra) tussengerecht die u buiten uw gekozen menu kunt toevoegen.
​
​
Deze keer:

Krokant gebakken Kalfszwezerik met appelcompote en snijbonen met een Yuzu/kokos schuim​

Meerprijs €15,00 p.p

​​

​Let op!
Voor alle (dieet)wensen met betrekking tot ons Chef's menu:
In verband met organisatorische omstandigheden èn het dagverse koken, is het niet mogelijk om ter plaatse allergieën/(dieet)wensen aan te geven.

 

Voor onze gasten die vegetarisch willen genieten bereiden onze koks graag en uitsluitend een drie- (€ 34,50 p.p.) of vier gangenmenu (€ 39.50 p.p.).

 

Dit vereist wel een aanmeldingstijd van minimaal 48 uur voor uw aankomst!

HG Chefs diner
Kabeljauw op bord.jpeg

Prijsstelling:​​​​​


Plat du Jour: € 35,00  (Amuses - Broodservies - één glas Wijn - Hoofdgerecht)
te bestellen tot 18.30 uur
 

3 gangen Chef's menu: € 49,50  (Amuses - Broodservies - Entrée - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.30 uur

​​​

4 gangen Chef's menu: € 59,50  (Amuses - Broodservies - Entrée - Tussengerecht 1 - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.00 uur

​​

5 gangen Chef's menu: € 69,50  (Amuses - Broodservies - Entrée - Tussengerecht 1 - Tussengerecht 2 - Hoofdgerecht - Dessert)

te bestellen voor 20.00 uur

Wijnarrangementen:

Uiteraard kunt u uw avond combineren met een geweldig bijpassend wijnarrangement.
Ook te bestellen in een BOB uitvoering (1/2 glazen) of per glas apart.

 

Arrangement wijn los:                 
€ 5,25 BOB - € 9,50 HEEL

​3 gangen arrangementwijnen:   
€ 15,75 BOB - € 28,50 HEEL

4 gangen arrangementwijnen:
€ 21,00 BOB - € 38,00 HEEL

5 gangen arrangementwijnen:
€ 28,75 BOB - € 47,50 HEEL 

​

Vraag sommelier Bob of aan vinoloog Erik-Jan naar de overige mogelijkheden.

​

​Bienvenue chez Bridot !

Openingstijden

KVK: 97275298

BTW: NL 867981246B01

IBAN: NL 70 ABNA 0144612526

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Openingstijden: â€‹â€‹â€‹â€‹â€‹â€‹

        ​donderdag t/m maandag 

17.00 - 23.00 uur

​

Keuken open:

donderdag t/m maandag
17.00 - 21.30 uur

​​​
Ru
stdagen:
dinsdag & woensdag 

​

Uw hond is helaas niet welkom in Bridot i.v.m. de NVWA - wetgeving

bottom of page