top of page
© Bridot 2023
De Keuken van Bridot
Bridot houdt van mooie wijn-spijs combinaties.Haar keuken is gebaseerd op het laten ontstaan van smaakexplosies in uw mond en niet op de omvang van haar proportionering.
Sibrecht Benning
Chefkok in hart en nieren. Zij heeft op "latere" leeftijd ontdekt waar zij echt warm van wordt.
Koken en het crëeren van nieuwe smaakexplosies.
De uitgebreide warme en koude kleine gerechtenkaart is samengesteld om te voorzien
in uw lekkere trek. Hoog van smaak en uniek in zijn uitstraling.
Hierbij hanteert de Chef van Bridot haar uitgangspunt:
"Less is more" .
De persoonlijke touch is opvallend en vooral anders te noemen.
Alle producten worden vers 'á la maison' gecreëerd inclusief de patisserie.
Ook aan specifieke wensen zoals vegan is gedacht en met allergieën wordt rekening gehouden.
Jorg Hagebeek
Dé rechterhand van de chef, dus Bridot haar "Sous". Naast zijn ervaring in diverse keukenfuncties, ligt zijn hart ook aan de kant van de patisserie. Van taarten tot bonbons, een echte creatieve vakman waar iedereen blij van wordt. Daarbij zal zijn aandeel een mooie meerwaarde geven in de kwaliteit waar onze keuken voor staat.......
Creatief - Rustig - Doordacht
Simone Das
zal haar inspiratie toevoegen om tot een evenwichtige keuken te komen.
Mede door haar wijnkennis voorziet zij altijd in dé combinaties waar Bridot blij van wordt.
In het keukengedeeltevan de bar vinden de koude bereidingen plaats. Het schept een huiselijke sfeer die bijdraagt aan de beleving die Bridot en Simone voor ogen hebben.
Beleven - proeven - genieten
bottom of page