
Wij zijn Bridot
Ons team met passie voor u !
Bridot kan haar bedrijf niet alléén voeren.
Een vakkundig team staat voor u paraat om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Vakmensen met passie voor hun vak!
Madame Bridot is uiteraard in haar nopjes met dit team,
waardoor uw beleving nooit wordt geschaad.
Want​ haar gasten zijn immers de basis van haar bestaan en dat beseft iedere medewerker.
Erik Tax
Vinoloog en eigenaar van Bridot & Tax Wijn

Erik, 25 jaar wijnondernemer in Arnhem en verzegeld horeca-liefhebber. Hij zag zijn kans om in de résidence van Bridot in Elst een nieuw wijnconcept te ontwikkelen. Sinds 1997 is Erik vinoloog en door zijn horeca-achtergrond weet hij wat het 'verwennen' van zijn gasten betekent.
Naast Bridot zal Erik zich ook gaan richten op Tax Wijn en relatiebeheer.
De favoriete wijnstreek van Erik is o.a. de Italiaanse Piëmonte - vraag hem eens waarom...
Bob Jurjens
Horecamanager - Sommelier - Vinoloog - Liquorist

Bob kan voor u een bekend gezicht zijn. Gastheer in optima forma, met een wijn- en drankenkennis waar menig persoon jaloers op zal wezen. Zijn vele jaren
horeca-ervaring op het allerhoogste niveau in Nederland én het buitenland maken van hem een lopende database.
Het verwennen van zijn gasten zit hem in zijn DNA.
De favoriete wijnstreek van Bob is o.a. Oostenrijk - vraag hem eens waarom...
Viola Mistrate Haarhuis
Vinoloog - bedrijfsleider Tax Wijn - duizendpoot van Bridot

Viola heeft haar roer écht omgegooid. Na 25 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, volgt Viola nu haar hart: werken met wijn in alle soorten en maten.
Zij is het gezicht van onze wijnwinkel: Tax Wijn, gesitueerd in het zelfde pand als Bridot.
Haar volbrachte wijnopleidingen (o.a. vinoloog) zullen haar uitdagen om u als gast bij de hand te gaan nemen in de wereld van Tax Wijn.
De favoriete wijnstreek van Viola is o.a. Champagne - vraag haar eens waarom...
Erik - Jan Tax
Gastheer & aankomend (jongste?)Vinoloog

Als junior heeft Erik-Jan besloten zich aan te sluiten binnen het bedrijf van zijn vader. Hij heeft binnen het eerste jaar een grote schare "fans" om zich heen weten te vergaren.....en daar mag hij trots op zijn. Met zijn huidige opleiding tot vinoloog van de Wijnacademie alsmede zijn marketing werkzaamheden voor
Bridot & Tax Wijn is zijn werkweek altijd "te kort".
Zijn favoriete wijnstreek dient zich langzaam aan. Echter op dit moment is veel uit de stal van Bridot nog verdomd lekker.....

De Keuken van Bridot
Bridot houdt van mooie wijn-spijs combinaties. Haar keuken is gebaseerd op het laten ontstaan van smaakexplosies en niet op de omvang van haar proportionering. Uit de relatief kleine keuken worden grootste smaken samengesteld door het keukenteam Bridot.
Roel van Megen
De nieuwe Chef Kok van Madame Bridot sinds 1 februari 2025.
Fine Dining met een knipoog naar het verleden, dat is waar Roel zijn keuken voor staat.
Alles vers bereiden is zijn drijfveer.
Mede door zijn ervaring in het Caribisch gebied zal het onderwerp vis combinaties zeker niet gaan ontbreken.
Breed van smaak - gedreven
Jorg Hagebeek
...is dé rechterhand van de chef, dus Bridot haar "Sous". Naast zijn ervaring bij diverse keukenfuncties, ligt zijn hart ook aan de kant van de patisserie. Van taarten tot bonbons en van friandises tot crèmpjes: een echte creatieve vakman waar iedereen blij van wordt. Daarbij zal zijn aandeel een mooie meerwaarde geven in de kwaliteit waar onze keuken voor staat.
Creatief - Rustig - Doordacht

