top of page
Lunch-Bridot.jpeg

Wij zijn Bridot

Ons team met passie voor u !

Bridot runt haar bedrijf niet alleen.
Een vakkundig team staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Vakmensen met passie voor hun vak!
Madame Bridot is dan ook in haar nopjes met dit team —

want dankzij hen wordt uw beleving nooit geschaad.
Haar gasten zijn immers de basis van haar bestaan, en dat beseft elke medewerker.

 

Fotografie: Rebecca Smith

RSP_20250124_07A3506_Bridot-Erik mono.jpg

Erik Tax

Vinoloog en eigenaar van Bridot & Tax Wijn

Maak kennis met Erik – vinoloog en gepassioneerd horecaman.

Al 28 jaar is Erik actief als ondernemer in Gelderland, met een diepe liefde voor gastronomie en gastvrijheid. Toen zich de kans voordeed om in de résidence van Bridot in Elst een nieuw wijnconcept te ontwikkelen, greep hij die met beide handen aan. Sinds 1997 mag Erik zich vinoloog noemen. Met zijn jarenlange ervaring in de horeca weet hij als geen ander hoe je gasten in de watten legt en verrast met bijzondere wijn-belevingen.

Naast zijn rol bij Bridot zal Erik zich ook toeleggen op Tax Wijn en relatiebeheer.

Zijn favoriete wijnstreek? Onder andere het Italiaanse Piëmonte. Vraag hem vooral eens waarom – en bereid je voor op een gepassioneerd verhaal vol smaak en beleving.

RSP_20250124_07A3408_Bridot-Bob mono.jpg

Bob Jurjens

Horecamanager - Sommelier - Vinoloog - Liquorist

Voor velen is Bob een bekend gezicht. Een echte gastheer in optima forma, met een indrukwekkende kennis van wijn en dranken waar menig professional jaloers op zou zijn.

Met jarenlange ervaring in de top van de horeca – zowel in Nederland als internationaal – is Bob uitgegroeid tot een levende encyclopedie van smaak, stijl en service. Het verwennen van zijn gasten? Dat zit simpelweg in zijn DNA.

Zijn favoriete wijnland? Oostenrijk. Vraag hem gerust eens waarom – en laat je verrassen door zijn enthousiasme én aanbevelingen.

RSP_20250124_07A3281_Bridot-ErikJan mono.jpg

Erik - Jan Tax 

Gastheer & aankomend (jongste?) Vinoloog 

Als junior besloot Erik-Jan zich aan te sluiten bij het bedrijf van zijn vader.
Binnen het eerste jaar wist hij al een indrukwekkende schare “fans” om zich heen te verzamelen – en daar mag hij terecht trots op zijn.

Met zijn huidige opleiding tot vinoloog aan de Wijnacademie én zijn marketingactiviteiten voor Bridot & Tax Wijn is zijn werkweek altijd te kort.

Langzaam maar zeker begint zich een favoriete wijnstreek voor hem af te tekenen. Maar voorlopig geldt: veel uit de stal van Bridot is nog verdomd lekker…

Laat me weten als je deze tekst in een andere stijl wilt – bijvoorbeeld formeler, luchtiger, of juist met meer humor.

​

RSP_20250619-_07A4350_Bridot-Lonneke mono.jpg

Lonneke Aalbers

Gastvrouw 

Een echte student in huis zorgt voor nog meer reuring in de service.
Lonneke werkte al jaren in de horeca voordat ze zich aansloot bij Bridot, met als solide basis de Bilderberg Groep. Toch koos ze bewust voor het huiskamergevoel van Bridot.

Haar talent om gasten in de watten te leggen, gecombineerd met haar bedrijfskundige achtergrond, maakt haar breed inzetbaar. En met haar leergierigheid is het slechts een kwestie van tijd voordat ze precies daar is waar ze wil zijn.

Soms een tikkeltje terughoudend – maar altijd met flair.

Bridot 5

De Keuken van Bridot

Bridot houdt van verrassende wijn-spijscombinaties.
De keuken is niet gericht op de omvang van de porties, maar op het creëren van smaakexplosies.

Vanuit de relatief kleine keuken stelt het team keer op keer de groots(t)e smaken samen.


Roel van Megen


Dé chef-kok van Madame Bridot.
Fine dining met een knipoog naar de geschiedenis – dát is waar Roel voor staat.

Alles vers bereiden is zijn drijfveer, en dat proef je.
Dankzij zijn ervaring in het Caribisch gebied heeft vooral vis een prominente plek op zijn menu gekregen.


Breed van smaak - gedreven

RSP_20250619-_07A4437_Bridot-Roel mono.jpg


Julio Galo

…is de rechterhand van de chef – Bridot’s sous-chef.
Met jarenlange ervaring vult hij het keukenteam perfect aan.

Fine dining is zijn passie, en met een Zuid-Amerikaanse inslag voegt hij een eigen twist toe aan de gerechten.

Als een kind zo blij is hij dat hij vanaf nu deel uitmaakt van het team – en dat enthousiasme werkt aanstekelijk.




Creatief - doordacht

RSP_20250619-_07A4380_Bridot-Julio mono.jpg


Mik Polman


De zelfstandige duizendpoot van Madame Bridot.
Pas een paar maanden op de keukenvloer – en nu al onmisbaar.

Waar tijd tekortschiet, wordt Mik geroepen. Eén keer uitleggen is genoeg: hij snapt het en gaat. Madame Bridot noemt hem dan ook een “handige gozer”.

Met Mik erbij is het keukenteam compleet.



Meedenkend - leerzaam 

RSP_20250619-_07A4426_Bridot-Mik mono.jpg
Wij zijn Bridot

KVK: 97275298

BTW: NL 867981246B01

IBAN: NL 70 ABNA 0144612526

Openingstijden:

donderdag t/m zondag:

12.00 - 23.00 uuur

keuken geopend: 

12.00 - 21.30 uur

​

​

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Vanaf 1 augustus:

maandag - donderdag - vrijdag

16.00 - 23.00 uur

keuken geopend: 

16.00 - 21.30 uur ​

​

zaterdag - zondag

12.00 - 23.00 uur

keuken geopend: 

12.00 - 21.30 uur ​

​

Rustdagen:
dinsdag & woensdag 

© BRIDOT 2025
bottom of page