top of page
Kawop_1_large.jpg
Food la Route

Pasen 2025

© Bridot 2025

Pasen is een echte feestdag!
Samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk culinair samenzijn.
Dit jaar organiseert Madame Bridot op eerste paasdag 20 april
haar Paas Special Lunch en Paas Diner.

 

Reserveren kunt u eenvoudig via ons reserveringssysteem.

​

Op tweede paasdag 21 april is Bridot gesloten!

Paaslunch
Aanvang; zondag 20 april 12.30 uur

U wordt ontvangen door madame Bridot met een feestelijk glas mousserende wijn.
Hierna serveert zij haar 3 gangen CLASSIC paaslunch:


Amuse:
Verrassing van de chef

Entrée
Coquille - riesling beurre blanc- oester blad - courgette - kervel crumble  

Hoofdgerecht
Tournedos Rossini: kalfsjus- mousseline - knolselderij - pommes fondantes- bimi 
 (in plaats van Rossini is verse truffel mogelijk)

 
Dessert
Moelleux au chocolat - butterscotch- witte chocolade schotsen - caramel yuzu ijs- framboos
 
Prijs per couvert inclusief aperitief -  amuse - broodservies - tafelwater: € 59,50 p.p.
 
Natuurlijk serveert onze sommelier Bob naar wens een bijpassend wijnarrangement of glas wijn. Ook de uitgebreide kaaswagen staat ter uwer beschikking.
 
Uw uitzonderingen betreffende ons paasmenu worden in acht genomen indien u ons voorafgaande hieromtrent op de hoogte stelt. 
Voor de kleine gasten (tot 12 jr.) is een aangepast menuutje mogelijk op aanvraag vooraf.

images.jpg
© Bridot 2025
© Bridot 2025

Paas Diner
te reserveren vanaf 18.00 uur

U wordt ontvangen door madame Bridot met een feestelijk glas mousserende wijn.
Hierna serveert zij haar 5 gangen CLASSIC paasdiner:


Amuse:
Verrassing van de chef

Entrée
Coquille - riesling beurre blanc- oester blad - courgette - kervel crumble  

Tussengerecht 1 
Steak tartare - diamanthaas - cornichons - mosterdzaad - kappertjes - sjalot- bieslook
 
Tussengerecht 2
Bisque - strandkrab - coquille - scheermes - garnaal
 
Hoofdgerecht
Tournedos Rossini: kalfsjus - mousseline - knolselderij - pommes fondantes - bimi
 (in plaats van Rossini is verse truffel mogelijk)

 
Dessert
Moulleux au chocolat - butterscotch - witte chocolade schotsen - caramel yuzu ijs - framboos
 
Prijs per couvert inclusief aperitief -  amuse - broodservies - tafelwater: € 79,50 p.p.

Natuurlijk serveert onze sommelier Bob naar wens een bijpassend wijnarrangement of glas wijn.
Ook de uitgebreide kaaswagen staat ter uwer beschikking.


Uw uitzonderingen betreffende ons paasmenu worden in acht genomen indien u ons voorafgaande hieromtrent op de hoogte stelt. 
Voor de kleine gasten (tot 12 jr.) is een aangepast menuutje mogelijk op aanvraag.


Madame Bridot verwelkomt u........

248b013ab94b3c9af7f8eef25fca89e3.jpg
bottom of page