BRIDOTNOMIE
De afgelopen periode heeft Bridot verschillende persmedewerkers mogen ontvangen om te kijken en te beoordelen wat zij deze personen te bieden heeft net zoals onze gasten.
In een fijn, inhoudelijk artikel in het wijnvakblad Perswijn wordt gesproken over het waarom van de keuzes van de wijnkaart en op welke wijze Bridot zich onderscheid in Elst en omgeving. Hierbij toont zij veelal duurzame, biologische en biodynamische geproduceerde wijnen. Tevens wordt hierbij een verrassend en betaalbaar alternatief geboden uit kleinere herkomstgebieden en van kleine producenten voor de meer kostbare wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne en Rhône streek.
Vooraf heeft Bridot goed gekeken van wat er al in Elst wordt aangeboden op gastronomisch en wijn- gebied. Aan de hand daarvan heeft zij haar weloverwogen keuzes gemaakt.
Ook wordt besproken op welke wijze Bridot tot haar subtiele wijn- en spijscombinaties komt. Namelijk door goed overleg met de medewerkers uit de keuken en de bediening. Hierbij spelen de jarenlange ervaring, van sommige medewerkers, op internationaal en hoog niveau een belangrijke rol.
