top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErik Tax

BRIDOTNOMIE


De afgelopen periode heeft Bridot verschillende persmedewerkers mogen ontvangen om te kijken en te beoordelen wat zij deze personen te bieden heeft net zoals onze gasten.
In een fijn, inhoudelijk artikel in het wijnvakblad Perswijn wordt gesproken over het waarom van de keuzes van de wijnkaart en op welke wijze Bridot zich onderscheid in Elst en omgeving. Hierbij toont zij veelal duurzame, biologische en biodynamische geproduceerde wijnen. Tevens wordt hierbij een verrassend en betaalbaar alternatief geboden uit kleinere herkomstgebieden en van kleine producenten voor de meer kostbare wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne en Rhône streek.
Vooraf heeft Bridot goed gekeken van wat er al in Elst wordt aangeboden op gastronomisch en wijn- gebied. Aan de hand daarvan heeft zij haar weloverwogen keuzes gemaakt.
Ook wordt besproken op welke wijze Bridot tot haar subtiele wijn- en spijscombinaties komt. Namelijk door goed overleg met de medewerkers uit de keuken en de bediening. Hierbij spelen de jarenlange ervaring, van sommige medewerkers, op internationaal en hoog niveau een belangrijke rol.In een ander artikel in het dagblad de Gelderlander werd over ons gesproken in de column “Over de tong”. Hier verdiende Bridot een mooie 7,9 als beoordeling. Naast de mooie gerechten vielen hier vooral de warme sfeer, de ervaren bediening en het concept van het bedrijf in samenwerking met Tax wijn op.
Om deze warme sfeer te creëren heeft Bridot het advies van een binnenhuisarchitect ingewonnen om haar eigen ideeën hierover te ontwikkelen. Investeren in ervaring op velerlei gebied was een must voor Bridot om haar dromen te verwezenlijken. Na een paar kleine wijzigingen in de menuvoering staat Bridot er goed op.
Zij is dan ook heel erg trots waar zij nu, na 6 maanden, staat. Na een gedegen voorbereiding en goede analyses staat er een onderscheidend etablissement in de regio Arnhem – Nijmegen.
Alles bij elkaar noemt zij dit Bridotnomie.
Wees welkom en ervaar het zelf! Bridot wil haar gasten nog heel lang verwennen.

Cést Bridot!
132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

S.P.A.R

Comments


bottom of page