top of page
Zoeken

Maak jij gebruik van je kansen?

Sinds 16 maanden mag Bridot zich toch wel dé belevingsplaats van Elst noemen. Veel gasten hebben al meerdere malen een bezoek gebracht. De reviews zijn om trots op te zijn. Al met al een positieve wending in ons nieuwe bedrijf.

 


Bijna dagelijks bedenk ik weer een leuk evenement om buiten het dagelijkse aanbod een gevarieerd programma aan te kunnen bieden. Niet alle onderwerpen slaan aan bij de consument. Niet jammer hoor want ook ik moet nog elke dag leren van wat er op ons pad komt. Ons, want alleen is het onbegonnen werk in een horecabedrijf anno 2024. Er staat een team van vijf professionele vakmensen die weten wat er van hun wordt verwacht. De deken, zoals wij dit noemen MOET elke gast voelen om zijn of haar schouders tijdens een verblijf.

 Om ons bedrijf heen gebeurt van alles. Elst is een levendige kleine stad met elke maand een activiteit rondom het centrum. Dit genereerd veel “traffic” rondom de Residence van Bridot.Kijk en daar liggen altijd kansen. Niet alleen maar je terras openen of de lampen aansteken, dat is zo 1990. Nee anno nu verwachten de gasten meer dan dat, en terecht. Hun keuze is enorm in het aanbod van collega’s. Zonder arrogant te zijn is het aanbod wat Madame Bridot biedt zo onderscheidend dat zij een eigen markt heeft ontwikkeld. Mensen die houden van het goede leven en oog hebben voor kwaliteit weten hun weg nu al  te vinden, en daar zijn wij trots op!

 

Blauwe dinsdag tijdens de Nijmeegse vierdaagse is één van die items waarbij Elst op zijn kop staat. Je zou denken wat maak je jezelf druk pak de omzet euro’s en klaar. Kijk dat is een andere insteek waar Bridot zich niet aan mee wil confirmeren. Gasten verwennen op een andere manier. Vandaar dat haar gasten op deze dag zich kunnen inschrijven voor een uniek concept. Vanaf 7.00 uur in de morgen staat het terras klaar om een geweldig Champagne ontbijt te serveren gevolgd door exquise hapjes en drankjes tot 12.00 uur. Verblijf op dé A1 locatie van Elst  en de stoet van 40000 wandelaars aan je voorbij laten gaan. Hoe uniek is dat?

Meer informartie vindt u HIERBij het ontwikkelen van dit event werden wij allemaal blij en de eerste versie van vorig jaar was meer dan een su6 te noemen. Uniek omdat in 2 minuten het geheel op de tekentafel lag en werd omarmt door de verblijvende gasten.

Met andere woorden blijf naar mijn oordeel altijd aan de gang als ondernemer. Kijk naar je gasten of je doelgroep en blijf bezig. Kansen zijn er genoeg en daarbij maakt “alles anders doen” in je vak het nét even leuker voor iedereen.

In de agenda van Bridot op haar website staan altijd up to date de komende evenementen. Overzichtelijk en duidelijk. Mag Bridot u dan ook een keer ontmoeten? Beleving, anno 2024 met een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande Touch.

Au revoir!


Erik Tax

Bridot - Elst

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page