
Bridot denkt ook aan haar vegetarische gasten
De keukenbrigade van Bridot werkt dagelijks met liefde en passie om de meest smaakvolle en verfijnde gerechten te creëren; een Franse hoofdrol met een moderne twist. Team Bridot wil te alle tijden garant staan voor de kwaliteit van haar producten
en gerechten. Ze werkt hoofdzakelijk met gerechten op basis van vis en vlees.
We begrijpen dat onze gasten verschillende verlangens hebben met betrekking tot hun bezoek. Diëten, allergieën, intoleranties en de keuze voor vegetarisch of veganistisch
eten zijn wensen waarmee onze keuken dagelijks te maken heeft. Daarom past ons keukenteam de gerechten en menu’s graag aan om onze gasten volledig tot dienst
te zijn tijdens de maaltijd.
Let er echter op dat het uiterst belangrijk is om eventuele (dieet)wensen voorafgaand
aan uw bezoek door te geven! Chef Roel, Sous Chef Jorg en Kok Mik werken namelijk uitsluitend met dagverse producten en ingrediënten, waardoor zij gebonden zijn aan een strikt verhoudingsbeleid van (verse) producten.
Zoals hierboven vermeld, wordt er bij Bridot voornamelijk met carnivorische producten gewerkt. Om de kwaliteit te garanderen voor u als gast, stelt Bridot de regel dat voor vegetarische wensen wij minimaal 48 uur vóór uw bezoek op de hoogte moeten worden gesteld. Dit stelt ons keukenteam in staat om versheid, diversiteit en kwaliteit te garanderen. Mocht u Bridot hierin mislopen, dan
kan het zijn dat u beperkt wordt tot een 3- of 4-gangenmenu.
Veganistische gasten verwijzen wij graag naar een gespecialiseerde collega.
Voor alle (dieet)wensen met betrekking tot de gerechten geldt dat wanneer deze pas ter plaatse worden aangegeven, het mogelijk is dat Bridot hier niet volledig aan kan voldoen. Tevens wordt er een toeslag van € 15,- per persoon in rekening gebracht.
Kortom, Bridot verheugt zich erop om u een fijn en vooral ontspannen bezoek te bieden. Haar team staat klaar om u volledig te ontzorgen tijdens een heerlijke lunch, borrel of diner.
​
​A Bientôt chez Bridot !
