top of page
Kok 2023.jpg
Vega

Bridot wil altijd meedenken...

© Bridot 2025

De keukenbrigade van Bridot werkt dagelijks met liefde en passie om de meest smaakvolle en verfijnde gerechten te creëren; een Franse hoofdrol met een moderne twist. Team Bridot wil te alle tijden garant staan voor de kwaliteit van haar producten
en gerechten.
Haar keukenteam is gespecialiseerd in gerechten op basis van vis en vlees.

 

Madame Bridot begrijpt ook dat haar gasten verschillende verlangens kunnen hebben met betrekking tot hun bezoek en principe. Diëten, allergieën, intoleranties en de keuze voor vegetarisch of veganistisch menu zijn wensen waarmee onze keuken bijna dagelijks mee te maken krijgt.
 

Daarom past ons keukenteam de gerechten en menu’s graag aan om onze gasten volledig tot dienst te zijn tijdens hun bezoek.

 

Dé spelregels:

 

Het is uiterst belangrijk om uw eventuele (dieet) wensen voorafgaand
aan uw bezoek door te geven! Chef Roel, Sous Chef Julio en Kok Mik werken namelijk uitsluitend met dagverse producten en ingrediënten, waardoor zij gebonden zijn aan een strikt inkoopbeleid van deze producten.

 

Dé vegetarische gast:

 

Om de kwaliteit te garanderen, ook voor u als vegetarische gast, is het noodzakelijk dat 
wij minimaal 24 uur vóór uw bezoek op de hoogte te worden gesteld van deze keuze.


Mocht u Bridot binnen deze termijn bezoeken, door bijvoorbeeld spontaan binnen te lopen, dan 
beperken wij ons aanbod tot een 3-gangenmenu vegetarisch menu, en berekenen wij hiervoor een meerprijs van € 15,00 op de menuprijs. Vooraanmelding voorkomt dus uw meerprijs!

Veganistische gast:

Op dit vlak kan en wil Bridot niet handelen in haar bedrijfsvoering.
Natuurlijk met respect voor uw keuze.  
Zij adviseert u dan ook een tafel te reserveren bij een gespecialiseerde collega.   

 

Kortom:
Bridot verheugt zich erop om u een fijn en vooral ontspannen bezoek te bieden.
Haar team staat klaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw lunch, borrel of diner.

A Bientôt chez Bridot !

Lunch-Bridot.jpeg
© Bridot 2025
bottom of page