top of page
Proevers 11-.jpg

Wij zijn Bridot

© Bridot 2024

Ons team met passie voor u !

WhatsApp Image 2024-03-06 at 12.09.28.jpeg

Bridot kan haar bedrijf niet alléén voeren.

Een vakkundig team staat voor u paraat om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Vakmensen met passie voor hun vak!

Bridot is uiteraard blij met dit team,

want uw beleving mag nooit worden geschaad.

Haar gasten zijn immers de basis van haar bestaan...

Erik 1-.jpg

Erik Tax

Vinoloog en eigenaar van Bridot & Tax Wijn

Erik, 25 jaar wijnondernemer in Arnhem en verzegeld horeca-liefhebber. Hij zag zijn kans om in de résidence van Bridot in Elst een nieuw wijnconcept te ontwikkelen. Sinds 1997 is Erik vinoloog en door zijn horeca-achtergrond weet hij wat het 'verwennen' van zijn gasten betekent. 

Naast Bridot zal Erik zich ook gaan richten op Tax Wijn en relatiebeheer.

 

De favoriete wijnstreek van Erik is o.a. de Italiaanse Piëmonte - vraag hem eens waarom...

 

bOB-.jpg

Bob Jurjens

Horecamanager - sommelier - vinoloog - liquorist

Bob kan voor u een bekend gezicht zijn. Gastheer in optima forma, met een wijn- en drankenkennis waar menig persoon jaloers op zal wezen. Zijn vele jaren
horeca-ervaring op het allerhoogste niveau in Nederland én het buitenland maken van hem een lopende database.

Het verwennen van zijn gasten zit hem in zijn DNA.

 

De favoriete wijnstreek van Bob is o.a. Oostenrijk - vraag hem eens waarom...

Viola heeft haar roer écht omgegooid. Na 25 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, volgt Viola nu haar hart: werken met wijn in alle soorten en maten. Naast de verantwoordelijkheid voor de wijnwinkel van Tax, zal zij op de zondag meer dan alleen maar aanwezig zijn in Bridot. Haar wijnopleidingen zullen haar uitdagen om u als gast bij de hand te gaan nemen...

 

De favoriete wijnstreek van Viola is o.a. Champagne - vraag haar eens waarom...

Viool-.jpg

Viola Mistrate Haarhuis 

Vinoloog - bedrijfsleider Tax Wijn - duizendpoot van Bridot

EJ Tax

Erik - Jan Tax 

De jongste telg uit ons team

Erik-Jan heeft de beslissing genomen om zich aan te sluiten 

bij het bedrijf van zijn vader. Nog redelijk 'groen' op het gebied van wijnkennis, maar des te beter in het verwennen van zijn gasten. Tevens ook bekend gezicht bij de locals van Elst. Erik- Jan gaat zich komend seizoen concentreren op diverse wijnopleidingen. Hierbij is het streven om de Vinologenopleiding met goed gevolg te zullen doorlopen. Daarnaast zal hij (een deel) van de Bridot & Tax Wijn marketing op zich gaan nemen. Zijn favoriete wijnstreek heeft zich nog niet aangediend maar dat gaat vast snel komen.

sibrecht-.jpg

De Keuken van Bridot

Bridot houdt van mooie wijn-spijs combinaties. Haar keuken is gebaseerd op het laten ontstaan van smaakexplosies en niet op de omvang van haar proportionering.


Sibrecht Benning

...is chefkok in hart en nieren. Ze heeft op 'latere' leeftijd ontdekt waar zij echt warm van wordt: Koken en het creëren van nieuwe smaakcombinaties!
De uitgebreide war
me en kleine koude kaart zijn samengesteld om u te voorzien
in tijden van lekkere trek. Hoog van smaak en uniek in de uitstraling.


Wanneer de Chef van Bridot in de keuken staat hanteert zij één specifiek uitgangspunt: 

"Less is more" .

De persoonlijke 'touch' is opvallend en vooral anders te noemen. 

Alle producten worden vers 'á la maison' gecreëerd, inclusief de patisserie.

Aan specifieke wensen van de gasten is uiteraard ook gedacht. Met allergieën e.d. wordt rekening gehouden. 


Jorg Hagebeek

...is dé rechterhand van de chef, dus Bridot haar "Sous". Naast zijn ervaring bij diverse keukenfuncties, ligt zijn hart ook aan de kant van de patisserie. Van taarten tot bonbons en van friandises tot crèmepjes: een echte creatieve vakman waar iedereen blij van wordt. Daarbij zal zijn aandeel een mooie meerwaarde geven in de kwaliteit waar onze keuken voor staat.

Creatief - Rustig - Doordacht


Simone Das
...zal haar inspiratie toevoegen om tot een nóg evenwichtigere keuken te komen.
Mede door haar wijnkennis voorziet zij haar collega's ten alle tijden in dé combinaties waar Bridot en haar gasten blij van worden. 
In de keuken aan de bar
vinden de koude bereidingen plaats. Dit is gerealiseerd omdat het een huiselijke sfeer schept die bijdraagt aan de beleving die Bridot en Simone voor ogen hebben.


Beleven - proeven - genieten

_1261470azw.jpg
Jorg-.jpg
Simone-.jpg
Wij zijn Bridot
bottom of page