top of page
Zoeken

S.P.A.R

Specialisatie – Passie – Aandacht - Relatiebeheer

 

Op 22 Maart 2024 bestaat de unieke combinatie Bridot en Tax Wijn in Elst alweer 1 jaar. Wat is ons eerste jaar snel voorbijgegaan en hoe tevreden kunnen we zijn dat onze gasten van Bridot en klanten van Tax Wijn ons al zo goed weten te vinden.

 

Het is natuurlijk altijd spannend hoe zo’n eerste jaar in een gloednieuw bedrijf verloopt mede door de grote investeringen die zijn gedaan op een hoog niveau. Zo maar een mooi bedrijf opzetten is niet niks maar mede door de gedegen voorbereidingen heeft dit nu al zijn vruchten afgeworpen.

 
Door onze specialisatie, die door passie is ontstaan, hebben wij ons echt kunnen onderscheiden van datgene wat al in Elst en de regio Arnhem/ Nijmegen aanwezig is. Ook met dank aan de vele leveranciers uit ons relatiebeheer die goed hebben meegedacht met onze plannen en wensen. Zodoende is er een statig etablissement in een huiselijke en verzorgde ambiance ontstaan waar alle details tot één geheel zijn versmolten. Een uitgelezen en uniek wijnassortiment met een ruim aanbod aan open wijnen, uitstekende gerechten bereid door ons kundige keukenteam en het volwassen serviceteam die oog heeft voor de gast en deze op verschillende fronten veel aandacht geeft met oprechte interesse.

 

Daarbij is Keukenchef Sibrecht Benning onlangs begonnen aan de opleiding voor kaasspecialist en is zij voor haar eerste stap geslaagd op weg naar de uiteindelijke titel van SVH Fromager. Souschef Jorg Hagebeek heeft zich vastgebeten in “zijn” patisseriewereld. Wat dacht u van het feit dat alle ijssoorten en taarten Chez Bridot huisgemaakt zijn? Inmiddels bestaat het serviceteam uit drie vinologen en is de vierde medewerker(!) net begonnen aan zijn wijnopleiding. Daarbij is Sommelier Bob Jurjens al heel lang lid van het Nederlands Gilde van Sommeliers waarbij zijn passie voor wijn en spijs wordt aangewakkerd om zijn specialisatie te behouden en te onderhouden naast de vele bezoeken aan importeurs, proeverijen etc. Investeren in je vakgebied blijft een must om up-to-date te blijven….

Tax Wijn heeft ook een eigen gezicht gekregen. Bedrijfsleidster Viola Mistrate Haarhuis heeft zich ontwikkeld van Politievrouw tot Vinologe! Mede door haar wijnpassie is dit een deel van het succes. Mooi om te zien: Zij is wel hét voorbeeld hoe een persoon zijn of haar hart kan volgen in een tweede leven…. 

 

Kortom, iedereen is voorbereid voor dé “ontdekkingsreis” tijdens uw bezoek aan Bridot of Tax Wijn. De manier van de omgang met de gasten, een hoog niveau van de keuken, maakt het duidelijk waarom ons bedrijf boven verwachting is gegroeid. Goed onderbouwde adviezen leveren ons nu al een grote vaste klanten- en gastenkring op. Iets waar wij meer dan trots op zijn!

Ook is de animo voor het unieke aanbod evenementen zoals de diverse wijnmakers diners, ons Oranjebal op 27 april, en het unieke Vierdaagse ontbijt op de Blauwe dinsdag een succes te noemen. De menukaart van de diverse proeverijen inclusief diverse gerechten, maken uw diner in één klap compleet. Als diner en met de begeleiding van de kundige gastheren met een wandeling in de “grote wereld” der bijzondere wijnen en gerechten.

 

Ons credo?

Altijd actief blijven in een roerige markt met heel veel keuzes voor de consumenten en gasten. Blijf bij je standpunten en basis. Alles op de juiste manier onder de aandacht brengen, en vooral genieten van de prachtige mond-tot-mondreclame. Dat zijn de tools die bewezen hebben dat Bridot en Tax Wijn er na het eerste jaar goed bij staan. Wij nodigen u graag uit dit zelf een keer te komen beleven in Elst.

 

Meer informatie?

Kijk dan online voor een echte sfeerimpressie

 

 

Graag tot ziens.

Team Bridot/Tax Wijn

219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page